perjantai 7. helmikuuta 2014

Lääpäle

Myy on ollut huisin paljon reippaampi joka päivä! Yövinkuminen loppunut (!!), sohvalle vinkuminen on minimaalista, Sniitä ei ihan joka kerta ole seurattava, kun se nousee sohvalta... Olen todella tyytyväinen Myyhyn! Oikein pieni Einstein <3

Harjaaminen ei ollut Myyn mielestä yhtään kivaa, mutta tänään karstattiin ilman huutoa! Jokapäiväinen harjottelu tuottaa tulosta.

Myytä on käynyt katsomassa perheen ja poikaystävän lisäksi kaksi kaveria, vaikka yleensä neuvotaan "rauhoittamaan" koti viikoksi, jotta pentu tietää, ketä laumaan kuuluu. Minua kun on vain yksi, tulin siihen tulokseem, että sosiaalistan mahdollisimman hyvin heti, ettei Myy ala pelkäämään muita ihmisiä. Myy meneekin jokaisen ovesta tulijan luo häntä heiluen. Ensin haistetaan, tarkkaillaan hetki Sniin jaloista ja sitten Myy tuntuu päättävän, että toi on kiva, tykkään. Istu lattialle niin tuun syliin!

Mitä tölläät??

Mitä jos pitäisinkin näitä tälleen?

Silmien putsaaminen on ainoa "takapakki", koska reipastunut Myy haluaisi syödä pumpulin...

Ulkona käynti kaksi sujui paremmin. Myy uskalsi liikkua ja nuuskia. Myy tosin tykkää imeskellä hiekoitushiekkaa, mutta ei onneksi niele kiviä. Siitäkin jutusta katosi vähän hohto, koska aina, kun kivi on suussa, tyhmä-Snii tulee sormineen kaivamaan suuta. Kannattaa sylkäistä nopeaan pois, kun sormet lähestyy.

Laittaminen on ihan tyhmää :P




Hitto, ne sormet tulee taas.

Klassinen polkadot-lookki

Kiviä, kiviä, nam nam nam.

Ruokamäärää mietin, kun Myy tuntuu syövän aika vähän, mutta koska kakka tulee 4-5 kertaa päivässä ja punnitus keittiövaa'alla näytti noin 30 (melkein 1100 grammaa Myytä!) gramman lisäystä tiistain ja torstain välissä, en ole enää huolissani.

Pois mun kupilta, senkin Jätti! (ei vaan, leikkiähän se haluais)

3 kommenttia:

  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä, hän on todella suloinen ja voi mitkä ihanat valjaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myy ja emäntä kiittävät :) Valjaat ovat Puppia-merkkiset.

      Poista
  2. Jee, lisää bologneseja! :) Ihana pikkuinen Myy <3 Onnea perheen lisäyksestä. Liityn heti lukijaksi!

    VastaaPoista