torstai 19. kesäkuuta 2014

Iso punainen

Sieltä se tuli, iso punainen nimittäin. 12.6.2014, kun Myy täytti puoli vuotta, Snii luki myöhään ja kellon ollessa jo 12. päivän puolella, Snii rapsutti Myytä masusta toivottaakseen hyvä yötä. Ja siellä se oli. Veripisara! Iso punainen! Olisi pitänyt tajuta, että yhtäkkiä alkanut jalan nostelu ja melkein puihin kiipeäminen on merkki tästä. Nyt Myy on siis iso tyttö eikä enää vauva. Vaikka emäntänsä vauva se on 20-vuotiaanakin.


Eilen Myy yritti mennä kirjaimellisesti perse edellä puuhun merkatakseen oikein korkealle, mutta homma meni vähän pieleen, kun pylly tuli pään yli, hetki käveltiin käsillään ja sitten mentiin voltilla selälleen. Myy pahastui, kun emäntä nauroi vedet silmissä. Pahastuminen unohtui onneksi nopeasti, kun vastaan tuli seuraava merkattava puu.

Myy on kyllä siivonnut itseään kiitettävästi eikä juoksuhousuja ole käytetty. Ei kyllä ollut tarkoituskaan. Ainoa juttu on se, että kun Myy ei ymmärrä, että hänellä ei ole jalannostamiseen otollista anatomiaa, niin merkkaus tuntuu usein valuvan vain jalkaa pitkin... Ja minkän sille voi jos häntänsä päällä tykkää istua, että se on vähän punainen!

Myy on myös kokeillut rajojaan Roosan kanssa, joka ei näytä pistävän pikku nulikalle kovin selviä sääntöjä. Sohvalla Myy kiipesi makoilevan Roosan selkään ja alkoi puksuttaa eli nylkyttää. Koirathan siis osoittavat näin dominointia eikä mitään "sellaista".


Olen yrittänyt kouluttaa Myystä lottokoiraa ja onnenkalua, koska olemme (ainakin emäntä on) haaveillut rivitaloasunnosta, jossa olisi aidattu piha ja yllä olevan kuvan märehtijät voisivat leikkiä ilman naruja. Roosa kun on sen verran riehakas ulkona, että Myy saattaa joutua kuristuksiin Roosan naruun, kun sähikäinen sinkoilee ympäriinsä. Myy ei ole toistaiseksi välittänyt lotosta ja luuli ilmeisesti lottokuponkia taas joksikin uudeksi kidutusvälineeksi, joita emännällä on jo ennestään paljon (kampoja, karstoja).

Näin mä aattelen sun lotostas!

Hyvää juhannusta kaikille!

T: Snii & Myy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti