keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Toipilas

Reppana on ihan väsy ja pupillit jättimäiset, mutta tyhmät kulmurit ovat nyt poissa. Tiukassa ne olivatkin! Nukutus alkoi vaikuttaa nopeasti eikä operaatio näyttänyt kovin hurjalta. Heräilyssä menikin herätyspiikinkin jälkeen enemmän aikaa. Siinä emännällä olikin loistava tilaisuus nyppiä korvakarvoja. Nyt on vaikkuvauvalla taas hyvin tuuletetut korvakäytävät.

Kotona Myy on ollut selkeästi vähän hukassa ja kakkaamisen kanssa sattui vähän vahinkoja. Ensimmäinen tuli paperille, mutta maha oli niin kuralla, että pylly sotkeentui ja emännän siivotessa sanomalehteä pois, Myy ehti vetää pyllyllään piiiiiiitkän raidan lattiaan ja vähän löysää kakkaa pääsi keittiön matolle. Tässä vaiheessa Myy pääsi pyllypyykille ja sen jälkeen tuli onneksi enää yksi läjä. Sanomattakin selvää, että meidän pieni pirtti hieman löyhkäsi. En tietenkään ollut Myylle vihainen, vaan silittelin ja kehuin hienoksi tytöksi murjottavaa muumia.

Juoma ja ruoka eivät vielä maistu, mutta pieniä "tutkimusmatkoja" Myy jo tekee. Ilmeisesti laajentuneilla pupilleilla ei nää kovin hyvin, koska Myy säikkyy ja kulkee varovasti ihan kuin uudessakin paikassa. Toivottavasti illalla jo maistuu murrelle murkinakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti