keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Myyvideoita!

Ensimmäisessä videossa näkyy Myyn jalannostovillitys. Juoksujen alettua on joka pissalla pitänyt nostaa jalkaa tai molempia!




Seuraava video ei ehkä sovi niille kaikista paheksuvimmille ihmisille, vaikka uskoisin, että se on kuvakulman ja musiikin takia 99%:n mielestä hauska. Tässä siis uusin juoksu-ilmiö: Pupun (jatkuva!) puksiminen. Mainittakoon, että häntä ja takajalat ovat märät, koska Myy oli merkannut tahattomasti jalkojaan ulkona.




Seuraava video on Myyn lempipuuhaa (ainakin oli, pariin viikkoon ei ole huvittanut) eli kaivaa Kiinaan. Huomatkaa, että sohvatyynyjen väliin pitää myös "röhkiä".



Alla olevassa videossa Myy on vielä vähän pienempi. Kyseessä on pussailu- ja halipaini Roosan kanssa porukoiden sohvalla.


Viimeisessä videossa Myy on saanut ensimmäisen oikean luunsa, jonka syömisellä toivottiin kulmisten lähtevän. Kaikesta tuosta rouskimisesta huolimatta, ei ne itsestään lähteneet, kuten aiemmin on kerrottu.


Että sellaisia tällä kertaa! Nyt Myy nukkuu, mutta eiköhän pupun puksutus ala taas pian. Ensin vingutaan vähän aikaa ja sitten haetaan pupu, jota heitellään ja raastetaan ja "raiskataan".

Hormonaalista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti